Maatwerk programma’s

1. Commerciële slagkracht
Adviserend verkopen, Sales & account management, Harvard onderhandelen, Value Based Selling, Winnend offreren, Telefonisch afspraken maken, Acquisitie, Telefonisch verkopen, Time management, Netwerken.

2. Salesmanagement
Persoonlijk leiderschap, Motiverend leiderschap, De sales manager als coach, De 4 wetten van dagelijkse executie, Feedback als sleutel tot groei.

3. Bevlogen presenteren met impact
Perfect pitchen, Offertes presenteren naar een opdracht, Beurstraining; leads en orders, Bevlogen presenteren met impact.

4. Perfecte klantbeleving
Klantgericht werken, Customer Support in verbinding, Hostmanship, Klantenbinding aan de telefoon, De perfecte klantbeleving.

Een wat saaie opsomming van mijn verschillende trainingen wellicht. En dan heet ik ook nog Johan BORINGa. Maar vergis je niet: saaie trainingen zijn er volgens mij al veel te veel. En dat vind ik verschrikkelijk. Dus dat bestrijd ik. Alles wat je met plezier leert beklijft veel en veel beter.

Mijn trainingen zijn vermakelijk. Ik vermaak.