Beloften

“I’ve seen things you people wouldn’t believe.”
(Roy Batty, Blade runner)


Als je voor mij kiest en we gaan samenwerken dan beloof ik je drie dingen;

1. Ik verbind me met je. Niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk. Langdurig. Hoe beter ik jou, je team en je organisatie ken hoe beter ik je kan helpen om je doelstellingen te overtreffen en hoe waardevoller onze samenwerking wordt.

2. Ik vermaak je. Zowel de gesprekken die we voeren als de trainingen die ik geef zijn vermakelijk. Je beleeft er veel plezier in. Veel interactie tijdens de praktische theorie. Heel veel ervaren in het oefenen. De tijd vliegt om. Plezier tijdens de training? Ik kan het niet nalaten! Ik vermaak je ook qua je kijk op klanten, op collega’s, op jezelf, op hoe je verkoopt, op hoe je leiding geeft en op je wereld. Verander de wereld begin bij jezelf.

3. Ik verrijk je. Financieel omdat je meer gaat verkopen en als mens omdat je meer je eigen manier van verkopen of leiding geven gaat toepassen. Verkopen of leiding geven zoals je bent.

Omdat ik alles zelf in handen heb, van ontmoeting tot verankering van het trainingstraject, is mijn beloofde kwaliteit gegarandeerd.